Webdesign en Fotografie  
 
Home
Webdesign Utrecht Webdesign werkwijze
Webdesign Portfolio
Webdesign Prijzen
Webdesign CMS
Webdesign Webwinkel
Webdesign service
Fotografie
Info
Contact

Webdesign

Websites van Beau Webdesign kenmerken zich door hun stijl en overzichtelijkheid. De vormgeving en aantrekkelijkheid van een website zijn van groot belang, maar tegelijkertijd moet de bezoeker snel de juiste informatie weten te vinden.

Werkwijze: uw website in vijf stappen

Het proces van webdesign en ontwikkeling gebeurt in vijf heldere stappen. Zo weet u vanaf het begin af aan waar u aan toe bent en blijft het ontwikkelpad overzichtelijk. Kijk bij werkwijze voor meer informatie.

Portfolio en prijzen

In de portfolio is een selectie te vinden van recent door Beau Webdesign opgeleverde websites. Bij prijzen vindt u meer informatie over hoe u snel een prijsindicatie van de website kunt krijgen en de kosten voor hosting.

CMS

Voor regelmatige updates en onderhoud van uw website kunt u uiteraard bij Beau Webdesign terecht. U kunt ook kiezen voor een Content Management Systeem (CMS), zodat u na oplevering de website zelf kan blijven aanpassen. Een complete webwinkel met CMS behoort ook tot de mogelijkheden.

Vindbaarheid en Google

Vindbaarheid in zoekmachines als Google en Bing is voor de meeste ondernemers van groot belang. Tijdens het ontwikkelen van een website van Beau Webdesign wordt voortdurend rekening gehouden met de indexering van deze pagina's door de grote zoekmachines. Een van de belangrijkste onderdelen van vindbaarheid is de tekstuele inhoud van de website zelf. Ook hiervoor worden duidelijke adviezen gegeven en, indien gewenst, aanpassingen gemaakt.

Fotografie

Foto's en fotobewerking kunnen een belangrijke rol in de vormgeving spelen. Een aantrekkelijke, scherpe foto kan uw website de professionele uitstraling geven die u zoekt. De fotografische mogelijkheden bij Beau Webdesign zijn daarom zeer uitgebreid. Voor meer informatie over deze mogelijkheden en het eventuele gebruik van de fotostudio in Utrecht: zie het fotografiegedeelte van deze site.

Gratis proefontwerp!

Wanneer u een aanvraag doet bij Beau Webdesign wordt eerst uitgebreid besproken wat uw wensen en idee├źn zijn. Hierna wordt een proefontwerp ontwikkeld dat aan u wordt voorgelegd. Indien deze opzet niet naar wens is kan er verder onderhandeld worden, maar u kunt ook geheel van de koop afzien. Het opvragen van een proefontwerp verplicht u dan ook tot niets en is geheel gratis!

Meer informatie hierover vindt u bij werkwijze.
 
 
Beau Webdesign en Fotografie              Postbus 9619              3506 GP Utrecht              Tel. 06-20768640